Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 3: Ways of Socialising có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 3: Ways of Socialising có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
2 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Ways of Socialising có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Ways of Socialising

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Phonetics and Speaking

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 1. 

A. interview    

B. impression    

C. company    

D. formally

Question 2. 

A. stressful    

B. pressure    

C. prepare    

D. future

Question 3. 

A. employment    

B. remember    

C. concentrate    

D. position

Question 4. 

A. express    

B. effort    

C. office    

D. comment

Question 5. 

A. advice    

B. relate    

C. during     

D. forget

Question 6. 

A. capture    

B. picture    

C. ensure    

D. pleasure

Question 7. 

A. different    

B. important    

C. essential    

D. negation

Question 8.

A. popular    

B. dangerous    

C. environment    

D. applicant

Question 9. 

A. opportunity    

B. intellectual    

C. psychology    

D. civilization

Question 10. 

A. dormitory    

B. elementary    

C. beneficial    

D. continental

Đáp án:

1. D 2. C 3. C 4. A 5. C 6. C 7. A 8. C 9. C 10. A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Vocabulary and Grammar

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 1. How long ____ Gerry?

A. has you been knowing    

B. has you know

C. have you been knowing    

D. have you known

Question 2. How many times ____ New York?

A. has Charles been visiting    

B. has Charles visited

C. have Charles been visiting    

D. have Charles visited

Question 3. She ____ French words for hours, but she still doesn't remember all of them.

A. has been learning    

B. has been learnt

C. has learnt    

D. have been learning

Question 4. My father ____.

A. has never smoked    

B. has never smoked

C. has never been smoking    

D. have never been smoking

Question 5. Oh dear, the light ____ all night.

A. has been burning    

B. has burnt    

C. has burned    

D. have burning

Question 6. The boy waved his hands to his mother, who was standing at the school gate, to ………….. her attention.

A. attract    

B. pull    

C. follow    

D. tempt

Question 7. He is one of the most ………. bosses I have ever worked with. He behaves rudely to not only me but also others in the staff.

A. thoughtful    

B. impolite    

C. attentive    

D. communicative

Question 8. If a boss wants to have a well-qualified staff, he should have to pay his employees ……

A. appropriate    

B. appropriately    

C. appropriation    

D. appropriating

Question 9. I have never seen such a beautiful dress ……….. you before.

A. of    

B. on    

C. for    

D. in

Question 10. Some of the participating schools have also decided to use green cleaning products, which are safer since they do not ……. harmful chemicals into the environment.

A. release    

B. expose    

C. compound    

D. deplete

Đáp án:

1. D 2. B 3. A 4. A 5. A 6. A 7. B 8. B 9. B 10. B

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Reading

Read the following passage and then choose the best answer.

Communication in general is process of sending and receiving messages that enables humans to share knowledge, attitudes, and skills. Although we usually identify communication with speech, communication is composed of two dimensions - verbal and nonverbal.

Nonverbal communication has been defined as communication without words. It includes apparent behaviors such as facial expressions, eyes, touching, tone of voice, as well as less obvious messages such as dress, posture and spatial distance between two or more people.

Activity or inactivity, words or silence all have message value: they influence others and these others, in turn, respond to these communications and thus they are communicating.

Commonly, nonverbal communication is learned shortly after birth and practiced and refined throughout a person's lifetime. Children first learn nonverbal expressions by watching and imitating, much as they learn verbal skills.

Young children know far more than they can verbalize and are generally more adept at reading nonverbal cues than adults are because of their limited verbal skills and their recent reliance on the nonverbal to communicate. As children develop verbal skills, nonverbal channels of communication do not cease to exist although become entwined in the total communication process.

Question 1. According to the writer, …………….

A. Nonverbal language is only used by the deaf and the mute.

B. One cannot communicate in both verbal and nonverbal language.

C. Those who can listen and talk should not use nonverbal language.

D. People communicate with both verbal and nonverbal language.

Question 2. Which is not included in nonverbal communication?

A. words    

B. spatial distance    

C. facial expressions    

D. tone of voice

Question 3. We can learn from the text that …………

A. nonverbal can never get any responses

B. most people do not like nonverbal communication

C. even silence has message value

D. touching is not accepted in communicating

Question 4. Human beings …………..

A. have learnt how to communicate in nonverbal language through books

B. can communicate in nonverbal language only when they are mature

C. have learnt how to communicate in nonverbal language since a child

D. communicate in nonverbal language much less than they do in verbal language

Question 5. The word reading has a close meaning to …………..

A. looking at the words that are written    

B. understanding

C. saying something aloud    

D. expressing

Đáp án:

1. D 2. A 3. C 4. C 5. B

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 3: Writing

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 1. He was suspected of having stolen credit cards. The police have investigated him for days.

A. Suspected of having stolen credit cards, he has been investigated for days

B. Suspecting of having stolen credit cards, he has been investigated for days

C. He has been investigated for days, suspecting of having stolen credit cards

D. Having suspected of having stolen credit cards, he has been investigated for days

Question 2. I strongly disapproved of your behavior. However, I will help you this time.

A. Despite of my strong disapproval of your behavior, I will help you this time.

B. Despite my strong disapproval of your behavior, I will help you this time.

C. Because of your behavior, I will help you this time.

D. Although I strongly disapproved of your behavior, but I will help you this time.

Question 3. The basketball team knew they lost the match. They soon started to blame each other.

A. Hardly had the basketball team known they lost the match when they started to blame each other.

B. Not only did the basketball team lose the match but they blamed each other as well.

C. No sooner had the basketball team started to blame each other than they knew they lost the match.

D. As soon as they blamed each other, the basketball team knew they lost the match.

Question 4. Mr. Pike is a famous doctor. I bought his land last year.

A. Mr. Pike, whose land I bought last year, is a famous doctor.

B. Mr. Pike, who is a famous doctor, whose land I bought last year.

C. Mr. Pike, whose land I bought, is a famous doctor.

D. Mr. Pike, who I bought his land last year, is a famous doctor.

Question 5. Kathy did not study hard, so she failed.

A. Kathy knew that she would succeed in the examination.

B. But for her hard study, Kathy would have succeed in the examination.

C. Kathy studied very hard but she did not succeed in the examination.

D. Had Kathy studied hard, she would have passed the examination.

Question 6. He likes the dress. Huong is wearing it.

A. He likes the dress which Huong is wearing it

B. He likes the dress Huong is wearing it

C. He likes the dress who Huong is wearing

D. He likes the dress Huong is wearing

Question 7. Most of the classmates couldn’t come. He invited them to the birthday party.

A. Most of the classmates he invited to the birthday party couldn’t come.

B. Most of the classmates he was invited to the birthday party couldn’t come.

C. Most of the classmates that he invited them to the birthday party couldn’t come.

D. Most of the classmates which he invited to the birthday party couldn’t come.

Question 8. What was the name of the man? You met and talked to him this morning.

A. What was the name of the man who you met and talked to this morning?

B. What was the name of the man you met and talked to this morning?

C. What was the name of the man you met and talked to whom this morning?

D. What was the name of the man whose you met and talked to this morning?

Question 9. The church is over 500 years old. Our class visited it last summer.

A. The church which our class visited it last summer is over 500 years old.

B. The church that our class visited it last summer is over 500 years old.

C. The church which our class visited last summer is over 500 years old.

D. The church our class visit last summer is over 500 years old.

Question 10. The song says about the love of two young students. She is singing the song.

A. The song which she is singing it says about the love of two young students.

B. The song she is singing says about the love of two young students.

C. The song says about the love of two young students which she is singing.

D. The song says about the love of two young students that she is singing it.

Đáp án:

1. A 2. A 3. A 4. A 5. D 6. D 7. B 8. B 9. C 10. B

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 3: Ways of Socialising có đáp án file Word, pdf hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
2 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status