Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 Unit 1: A visit from a pen pal có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 Unit 1: A visit from a pen pal có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
1 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 1: A visit from a pen pal có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ 60 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 1: A visit from a pen pal

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Phonetics and Speaking

Bài 1. From each number, pick out the word whose underlined part is pronounced differently from the others

Question 1. 

A. out   

B. round   

C. about   

D. would

Question 2. 

A. chair    

B. check    

C. machine    

D. child

Question 3. 

A. too   

B. soon   

C. good   

D. food

Question 4. 

A. though   

B. enough   

C. cough   

D. rough

Question 5. 

A. happy   

B. hour   

C. high   

D. hotel

Question 6. 

A. conclusion   

B. ensure   

C. rush   

D. mission

Question 7. 

A. student   

B. study   

C. dust   

D. must

Question 8. 

A. father   

B. date   

C. hard   

D. last

Question 9. 

A. chapter   

B. rich   

C. cheese   

D. chemist

Question 10. 

A. watches   

B. boxes   

C. buses   

D. ables

►► ĐÁP ÁN:

1.D 2.C 3.C 4.A 5.B 6.A 7.A 8.B 9.D 10.D

Bài 2. From each number, pick out one word which has the stress on the first syllable.

Question 1: 

A. region   

B. comprise   

C. Malaysia   

D. compulsory

Question 2: 

A. association   

B. Buddhism   

C. divide   

D. together

Question 3: 

A. enjoy   

B. religion   

C. Hinduism   

D. population

Question 4: 

A. Chinese   

B. although   

C. instruction   

D. currency

Question 5: 

A. primary   

B. religion   

C. tropical   

D. friendliness

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.A 3.D 4.A 5.B

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Vocabulary and Grammar

Bài 1. Choose the underlined words or phrases that are not correct in standard written English.

Question 1. feel really tired. I wish I didn’t go to the party last night.

A. feel   

B. really   

C. didn’t go   

D. to

Question 2. have broken my pencil. May I borrow one of your?

A. have broken   

B. borrow   

C. onee   

D. your

Question 3. When I was on holiday last summer, I was going to the beach everyday.

A. was   

B. on   

C. was going   

D. the beach

Question 4. Tom used to going to school by bus. Now he goes by bike.

A. going   

B. by   

C. goes   

D. bike

Question 5. Mary is used to do her homework by herself .

A. used   

B. do   

C. by   

D. herself

Question 6. On winter day, we all used to sit around the fire and told stories.

A. On   

B. all   

C. around   

D. told

Question 7. The Chinese build the Great Wall over two thousand years ago.

A. Chinese   

B. build   

C. over   

D. thousand

Question 8. We get used to live in the countryside before we moved to Ho Chi Minh City.

A. get used   

B. live   

C. moved   

D. to

Question 9. In the modern world, people can easily communicate with telephone, radio, and computer.

A. In   

B. modern   

C. easily   

D. with

Question 10. The package containing books and records were delivered last week.

A. containing   

B. and   

C. were   

D. last

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.D 3.C 4.A 5.B 6.D 7.B 8.B 9.D 10.C

Bài 2. Choose the word or the phrase or sentence that best completes each unfinished sentence below.

Question 1. I wish I ______ you some money for your rent, but I am broke myself.

A. can lend   

B. would lend   

C. could lend   

D. will lend

Question 2. There are several books by Hemingway on this __________.

A. shelf   

B. platform   

C. cupboard   

D. support

Question 3. I was so tired that I ________asleep in the chair.

A. got   

B. felt   

C. went   

D. fell

Question 4. The players ________to be there at 3 o’clock.

A. told   

B. were told   

C. have told   

D. tell

Question 5. Do you ______me say this in class?

A. let   

B. allow   

C. permit   

D. mind

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.A 3.B 4.B 5.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Reading

Bài 1. Read the following passage and choose the best answers.

   New York – The “ Big Apple”

Our arrival in New York was spectacular. It’s skyscrapers and the Statue of Liberty make a (1)_______sight. New York has a (2) _______of over seven million and it is probably the world’s most famous city. The inhabitants of the “Big Apple” come from many (3) ______ countries. There are more nationalities in New York (4) _________in any other places on the earth. It is also has (5) _______ tourists than any other city except London, especially in the summer. (6) _______come from all (7) _________the world and have a wonderful time. There are so many (8) ________for them to get enthusiastic about – whether it’s some of the (9) _______museums in the world or the (10) _______little streets of Greenwich Village.

Question 1. 

A. sad   

B. beautiful   

C. horrible   

D. cold

Question 2. 

A. attraction   

B. impression   

C. population   

D. people

Question 3. 

A. same   

B. young   

C. old   

D. different

Question 4. 

A. than   

B. rather   

C. of   

D. to

Question 5. 

A. many   

B. much   

C. more   

D. lots

Question 6. 

A. Visit   

B. Visitors   

C. Workers   

D. Goers

Question 7. 

A. in   

B. from   

C. over   

D. of

Question 8. 

A. attraction   

B. place   

C. sights   

D. area

Question 9. 

A. good   

B. better   

C. best   

D. nicer

Question 10. 

A. to charm   

B. charm   

C. charmed    

D. charming

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.C 3.D 4.A 5.C 6.B 7.C 8.C 9.C 10.D

Bài 2. Decide whether the following statements are True (T) or False (F).

Thailand, located in the Southeast of Asia, has a total area of 513,115 sq km. It is bordered by the countries Laos in the Northeast, Cambodia in the Southeast and Malaysia in the South. The total population is about 65.5 million in 2010. Bangkok, the most populous city, is the capital of Thailand. The country’s unit of currency is the Baht, which consists of 100 Satang.

The country enjoys a tropical monsoon climate, and there are differences between the weather in the North and the South. The Northern Thai have three seasons in a year, hot from March to May, rainy from June to October, and cool from November to February. The Southern Thai have only two seasons, rainy from April to November and hot from December to March.

The national language is Thai. English is also spoken and understood by many citizens, especially in Bangkok and other tourism areas. Although Thailand has no official religion, up to 96.4% people (2002) believe in Buddhism. Additionally, there are followers of some other religions such as Muslims, Hinduism and Christianity.

Question 1. Thailand is contiguous to Laos, Cambodia and Malaysia.

A. True    

B. False

Question 2. The weather in Northern and Southern Thailand is the same.

A. True    

B. False

Question 3. Southern Thailand has rainy and cool seasons.

A. True    

B. False

Question 4. Buddihsm is the official religion in Thailand.

A. True     

B. False

Question 5. The total area of Thailand is 513,115 sq km.

A. True    

B. False

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.B 3.A 4.B 5.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Writing

Bài 1. Read the following passage and choose the best answers.

Dear Jean,

I’m sorry I (1)_________ to you lately, but I have been working hard. When I (2) _________ your last letter, I was acting in a play at school, and when I finished that I went on a holiday with some friends. I intended (3)_________ you a postcard, but I forgot to take your address with me. How are you getting (4) _______ at college? You didn’t (5) _________ much about this in your letter. I hope you still like it and don’t work all the time! I’m starting work in London after I (6) _________ school in July, and I want to see you then. Do you still want to come and stay (7) _________ a few days? I know you are busy, but by the time your term (8)_________, I’ll have started my job. I’ve done so (9)_________ things lately! I’ve just learned to drive and my parents sometimes lend me their car, so I often go out with friends. (10)_______ I’ll drive to Birmingham and see you one day.

Question 1. 

A. not write   

B. haven’t written   

C. don’t write   

D. didn’t write

Question 2. 

A. received   

B. have received   

C. receive   

D. to receive

Question 3. 

A. sending   

B. send   

C. to send   

D. sent

Question 4. 

A. up   

B. over   

C. on   

D. with

Question 5. 

A. talk   

B. tell   

C. say   

D. chat

Question 6. 

A. leave   

B. left   

C. leaved   

D. leaving

Question 7.

A. for   

B. at   

C. in   

D. out

Question 8. 

A. vefinished   

B. finishing   

C. to finish   

D. finishes

Question 9. 

A. much   

B. many    C. a lot    D. lots of

Question 10. 

A. May be   

B. May being   

C. Maybe   

D. May I be

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 6.B 7.A 8.A 9.B 10.C

Bài 2. Choose the word or the phrase or sentence that best completes each unfinished sentence below.

Question 1. They hope they _______ meet their pen pal friends one day.

A. would   

B. will   

C. could   

D. was

Question 2. My friends _______ to the zoo but we _______ yesterday.

A. didn’t go / were   

B. didn’t go / did   

C. don’t go / were   

D. haven’t go / have

Question 3. How often _______ you _______ sports ? – Twice a week.

A. did / play;   

B. do / play   

C. have / played   

D. does / play

Question 4. How long _______you _______for me? - For an hour .

A. did / wait   

B. have / waited   

C. do / wait   

D. did / waited

Question 5. How long _______it _______ you to go to work?

A. did / take   

B. does / take   

C. has / taken   

D. do / take

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.B 3.B 4.B 5.C

► ►► CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bộ 60 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 Unit 1: A visit from a pen pal (Có đáp án) file PDF hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
1 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status