Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 Unit 2: My Home có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 Unit 2: My Home có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
2.2
10 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 6 Unit 2: My Home có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ 60 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 6 Unit 2: My Home

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Unit 2: Phonetics and Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1:

A. houses

B. fridges

C. stores

D. oranges

Question 2:

A. villas

B. rooms

C. attics

D. beds

Question 3:

A. lamps

B. kitchens

C. drawers

D. wardrobes

Question 4:

A. toilets

B. sofas

C. lamps

D. attics

Question 5:

A. tables

B. chairs

C. sinks

D. chests

Question 6:

A. villa

B. sofa

C. apartment

D. table

Question 7:

A. bedroom

B. kitchen

C. toilet

D. between

Question 8:

A. behind

B. microwave

C. dishwasher

D. fridge

Question 9:

A. next

B. under

C. messy

D. chest

Question 10:

A. crazy

B. table

C. bathroom

D. wave

Question 11:

A. department

B. behind

C. toilet

D. between

Question 12:

A. back

B. bath

C. attic

D. hall

Question 13:

A. under

B. furniture

C. umbrella

D. funny

Question 14:

A. furniture

B. apartment

C. poster

D. town

Question 15:

A. front

B. sofa

C. open

D. show

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.B 9.B 10.C 11.A 12.D 13.B 14.A 15.A

Bài tập trắc nghiệm Unit 2: Vocabulary and Grammar

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: There ___________ a phone on the table.

A. is

B. are

C. be

D. being

Question 2: The wardrobe is _________ the fridge and the bed.

A. next

B. behind

C. between

D. front

Question 3: The room my family often get together and watch TV is ___________.

A. bedroom

B. bathroom

C. toilet

D. living room

Question 4: I often do my homework ___________ my bedroom.

A. on

B. in

C. under

D. near

Question 5: Every day, my mother ___________ the washing up with the help of the washing machine.

A. has

B. does

C. makes

D. gets

Question 6: There __________ no dishwasher in my house.

A. are

B. was

C. is

D. were

Question 7: It’s very kind of you __________ me with the cooking.

A. helping

B. help

C. to help

D. helps

Question 8: Every morning, my sister gets up early _________ the house.

A. to clean

B. cleaning

C. clean

D. cleaned

Question 9: Will your mom be amazed at your __________ room?

A. tidy

B. clean

C. messy

D. small

Question 10: __________ is the machine used to wash the dishes.

A. dishwasher

B. furniture

C. apartment

D. wardrobe

Question 11: Would you mind __________ the window?

A. cleaning

B. washing

C. doing

D. opening

Question 12: How many ________ are there in your house?

A. door

B. rooms

C. phone

D. classes

Question 13: Are there some pictures _________ the wall?

A. in

B. on

C. at

D. to

Question 14: – Where is your children? – They _____________ TV in the living room.

A. are watching

B. watches

C. watched

D. to watch

Question 15: You must ____________ your hands before meals.

A. washing

B. to wash

C. washes

D. wash

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.C 3.D 4.B 5.B 6.C 7.C 8.A 9.C 10.A 11.D 12.B 13.B 14.A 15.D

Bài tập trắc nghiệm Unit 2: Reading

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

I’m Anna. I’m at grade 6. I live in a peaceful house in the countryside with my family. My neighborhood is very nice and quiet. My house is my favorite place. There is a yard behind my house, so I can play sports or games with my elder brother. There is also a small pool so that I can swim in the summer. My house is small but it has a garden. There are many flowers in the garden and there are tall trees around my house. I love gardening so much.

Question 1: Anna is a student. True or false?

A. True

B. False

Question 2: She lives in the city with her family. True or false?

A. True

B. False

Question 3: The yard is in front of her house. True or false?

A. True

B. False

Question 4: She can swim. True or false?

A. True

B. False

Question 5: There is no garden in her house. True or false?

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

This is Peter. He is twelve years old. He is a student. He ___________ (6) in a big villa in the suburb of the city. There __________ (7) 4 people in his family: his parents, his younger sister and him. His father is an engineer. His mother is a teacher. And his younger sister is a pupil. There are 5 rooms ________ (8) his house: living room, kitchen, bathroom, bedroom and toilet. The living room is his _________ (9) place ________ (10) he can sit on the armchair and watch television with his family.

Question 6:

A. lives

B. live

C. living

D. lived

Question 7:

A. is

B. be

C. being

D. are

Question 8:

A. at

B. in

C. of

D. to

Question 9:

A. favorite

B. boring

C. messy

D. noisy

Question 10:

A. because

B. but

C. so

D. however

Choose the letter A, B, C or D to answer these following questions

Bob is a student. This is his bedroom. He does his homework, play computer games and relax here. There is a desk, a chair, a wardrobe, a bed and a bookshelf in his room. The wardrobe is between the desk and the bed. There is a computer, ten books and five pens on his desk. There are some pictures of his family on the wall. He loves this room so much, so he cleans it regularly.

Question 11: What is his name?

A. Bob

B. Bing

C. Bunny

D. Ben

Question 12: What does Bob do in his bedroom?

A. He does his homework

B. He sleeps

C. He plays computer games

D. All are correct

Question 13: What is there in his room?

A. television

B. washing machine

C. wardrobe

D. telephone

Question 14: Where is the wardrobe?

A. next to the chair

B. between the desk and the bed

C. in front of the bookshelf

D. on the wall

Question 15: How many pens are there in his desk?

A. 2

B. 3

C. 4

D. 5

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.B 3.B 4.A 5.B 6.A 7.D 8.B 9.A 10.A 11.A 12.D 13.C 14.B 15.D

Bài tập trắc nghiệm Unit 2: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: How many/ picture/ there/ wall?

A. How many pictures is there in the wall?

B. How many pictures are there on the wall?

C. How many picture is there on the wall?

D. How many picture are there in the wall?

Question 2: This/ department store/ to the left/ post office.

A. This department store is to the left of the post office.

B. This department store to the left the post office.

C. This department store is to the left the post office.

D. This department store to the left of the post office.

Question 3: My uncle/ live/ countryside/ family.

A. My uncle live in the countryside family.

B. My uncle lives in the countryside with her family.

C. My uncle lives in the countryside with his family.

D. My uncle live in the countryside to family.

Question 4: Her cat/ play with/ ball/ under/ table now.

A. Her cat plays with the ball under the table now.

B. Her cat is playing with a ball under the table now.

C. Her cat play with a ball under the table now.

D. Her cat is playing with the ball under table now.

Question 5: Could you/ show/ me/ way/ cinema, please?

A. Could you show me way to the cinema, please?

B. Could you to show me the way to the cinema, please?

C. Could you show me the way to the cinema, please?

D. Could you to show me way to cinema, please?

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: There/ house/ tree/ our/ is/ behind/ a.

A. There our tree is behind a house.

B. There a house behind is our tree.

C. There is our house behind tree a.

D. There is a tree behind our house.

Question 7: I/ play/ how to/ know/ game/ don’t/ the.

A. I don’t know how to play the game.

B. I know don’t the game play how to.

C. I how to don’t play know the game.

D. I don’t play the game how to know.

Question 8: My/ bedroom/ house/ in my/ favorite/ room/ is/ my.

A. My house favorite room in my bedroom is my.

B. My my favorite is room bedroom in my house.

C. My favorite room in my house is my bedroom.

D. My favorite bedroom is room my in my house.

Question 9: follow/ It’s/ to/ direction/ difficult.

A. It’s difficult to follow your direction.

B. It’s direction to follow your difficult.

C. It’s follow to direction your difficult.

D. It’s follow to difficult your direction.

Rewrite sentences without changing the meaning

Question 10: The table is in front of the television.

A. The television is opposite the table.

B. The television is under the table.

C. The television is next to the table.

D. The television is behind the table.

Question 11: My house has 4 rooms.

A. There is 4 rooms in my house.

B. There are 4 rooms in my house.

C. My room is having 4 houses.

D. My house has many rooms.

Question 12: A villa is bigger than an apartment.

A. An apartment is not as big as a villa.

B. A villa is the biggest.

C. An apartment is the smallest.

D. A villa is smaller than an apartment.

Question 13: Let’s clean this messy room.

A. This messy room need to clean.

B. How about cleaning this messy room?

C. What is to clean this messy room?

D. Why cleaning this messy room?

Question 14: Despite having a bike, John always walks to school.

A. Because he has a bike, John never walks to school.

B. Although having a bike, John never walks to school.

C. Because having a bike, John always walks to school.

D. Although he has a bike, John always walks to school.

Question 15: The back yard is not big enough for us to play in.

A. The back yard is too small for us to play in.

B. The back yard is so big that we can play in it.

C. The back yard is such a big that we can play in.

D. The back yard is small enough for us to play in.

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.C 4.B 5.C 6.D 7.A 8.C 9.A 10.D 11.B 12.A 13.B 14.D 15.A

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bộ 60 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 Unit 2: My Home (Có đáp án) file word, pdf hoàn toàn miễn phí.

Đánh giá bài viết
2.2
10 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Liên hệ quảng cáo: tailieucom123@gmail.com
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status