Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 10: Lifelong learning có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 10: Lifelong learning có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
0 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Lifelong learning có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Lifelong learning

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Phonetics and Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1: 

A. imprudent      

B. hallucination       

C. input       

D. intrude

Question 2: 

A. supportive       

B. substantial       

C. compulsive       

D. curriculum

Question 3:

A. image       

B. village       

C. damage       

D. prepare

Question 4: 

A. sodium       

B. solid      

C. solitude      

D. solvent

Question 5: 

A. capacity      

B. shortage       

C. luggage       

D. mesage

Question 6: 

A. addition       

B. advantage       

C. adventure       

D. advertise

Question 7: 

A. bulldog       

B. Cuba       

C. duty       

D. mutual

Đáp án:

1. C 2. D 3. D 4. A 5. A 6. D 7. A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Vocabulary and Grammar

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: I would have visited you before if there _____ quite a lot of people in your house.

A. hadn't       

B. hadn't been

C. wouldn't be       

D. wasn't

Question 2: If you had caught the bus, you _____ late for work.

A. wouldn't have been       

B. would have been

C. wouldn’t be       

D. would be

Question 3: If I _____, I would express my feelings.

A. were asked       

B. would ask

C. had been asked       

D. asked

Question 4: If _____ as I told her, she would have succeeded.

A. she has done       

B. she had done

C. she does       

D. she did

Question 5: Will you be angry if I _____ your pocket dictionary?

A. stole       

B. have stolen

C. were to steal       

D. steal

Question 6: You made a mistake by telling her a lie. It _____ better if you _____ to her.

A. would have been/ hadn't lied

B. would be/ didn't lie

C. will be/ don't lie

D. would be/ hadn't lied

Question 7: John would be taking a great risk if he _____ his money in that business.

A. would invest       

B. invested

C. had invested       

D. invests

Question 8: She wouldn't have given them all that money if we _____ her to.

A. wouldn’t advise       

B. won't advise

C. hadn't advised       

D. didn't advise

Question 9: If the tree hadn't been so high, he _____ it up to take his kite down.

A. could have climbed       

B. climb

C. is climbing       

D. climbed.

Question 10: If the wall weren't so high, he _____ it up to take his ball down.

A. climbed       

B. could climb

C. is climbing       

D. climb

Đáp án:

1. B 2. A 3. A 4. B 5. D 6. A 7. B 8. C 9. A 10. B

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Reading

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

   According to the Academic Ranking of World Universities, more than 30 of the highest-ranked 45 institutions are in the United States, as measured by awards and research output. Public universities, private universities, liberal arts colleges, and community colleges all have a significant role in higher education in the United States. An even stronger pattern is shown by the Webometrics Ranking of World Universities with 103 US universities in the World's Top 200 universities.

   The 2006 American Community Survey conducted by the United States Census Bureau found that 19.5 percent of the population had attended college but had no degree, 7.4 percent held an associate's degree, 17.1 percent held a bachelor's degree, and 9.9 percent held a graduate or professional degree.

   Educational attainment in the United States is similar to that of other developed countries. Colleges and universities in the U.S. vary in terms of goals: some may emphasize a vocational, business, engineering, or technical curriculum while others may emphasize a liberal arts curriculum. Many combine some or all of the above. Students can apply to some colleges using the Common Application. There is no limit to the number of colleges or universities to which a student may apply, though an application must be submitted for each.'

Question 1: More than 30 of the highest-ranked 45 institutions are in the United States, as measured by awards and research output.

A. True             

B. False

Question 2: The Webometrics Ranking of World Universities with 100 US universities in the World's Top 200 universities.

A. True             

B. False

Question 3: 20 percent of the population had attended college but had no degree

A. True             

B. False

Question 4: Educational attainment in the United States is similar to that of other developed countries.

A. True             

B. False

Question 5: Colleges and universities in the U.S. similar in terms of goals

A. True             

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

   Since China adopted its open-door (6) _____ approximately twenty-five years ago, Chinese higher education has begun once again to draw closer to the (7) _____ Western world. China's (3) _____ to send scholars and students to the United States at the end of the 1970s, after thirty years of hostility between the two countries, marked a dramatic turning (4) _____ in the nation's educational history. Today, about 50,000 Chinese students, are studying in the United States, accounting (5)_____ 10 percent of the total international students in the country.

Question 6: 

A. way

B. law

C. rule

D. policy

Question 7: 

A. progress

B. advanced

C. head

D. reach

Question 8: 

A. decide

B. decisive

C. decision

D. decider

Question 9: 

A. point

B. spot

C. top

D. stain

Question 10: 

A. for

B. to

C. up

D. over

Đáp án:

1. A 2. B 3. B 4. A 5. B 6. D 7. B 8. C 9. A 10. A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 10: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: Without the_____ provision of childcare, many women who wish to work are unable to do so.

A. injection       

B. adequate

C. potential       

D. melody

Question 2: _____ is becoming an increasingly popular training option as technology developments have rendered it less costly.

A. Tutorial       

B. Experience

C. E-learning       

D. Necessary

Question 3: To _____ learning, each class is no larger than 30 students.

A. facilitate       

B. responsible

C. suspicious       

D. biology

Question 4: The standards were established to allow greater_____ in court decisions.

A. imaginary       

B. flexibility

C. technical       

D. certificate

Question 5: With the_____ so characteristic of these people, they opened their house to over 50 guests.

A. dense       

B. conserve

C. awareness       

D. hospitality

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: early/tomorrow/will/we/at five o’clock/leave/we/the house/get up/must/because

A. Tomorrow we must get up early because we will leave the house at five o’clock.

B. Tomorrow we get up must early because we will leave the house at five o’clock.

C. Tomorrow we must get up early because we leave will the house at five o’clock.

D. Tomorrow we must get up because we will leave the house at five o’clock early.

Question 7: the library/take/I/the book/will/today/to

A. Today I take will the book to the library.

B. Today I will the book take to the library.

C. Today I will take the book to the library.

D. Today I will take the book the to library.

Question 8: my mum/breakfast/in every morning/makes/usually

A. My mom makes usually breakfast in every morning.

B. My mom makes breakfast usually in every morning.

C. My mom usually makes breakfast every in morning.

D. My mom usually makes breakfast in every morning.

Question 9: tonight/want/to the cinema/to go/we

A. Tonight we want to go the to cinema.

B. Tonight we want go to the cinema to.

C. Tonight we want to go to the cinema.

D. We want go tonight to the cinema.

Question 10: wrote/last week/they/of school/a test

A. They wrote a test last week of school.

B. Last week they wrote a test of school.

C. Last week they wrote test of a school.

D. They wrote test last a week of school.

Đáp án:

1. B 2. C 3. A 4. B 5. D 6. A 7. C 8. C 9. C 10. B

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 10: Lifelong learning có đáp án file Word, pdf hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
0 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status