Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 9: Choosing a career có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 9: Choosing a career có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
1 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Choosing a career có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Choosing a career

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Phonetics and Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1: 

A. also      

B. always       

C. august       

D. ask

Question 2: 

A. sugar       

B. sweet       

C. sport       

D. sport

Question 3: 

A. white       

B. whole       

C. which       

D. why

Question 4: 

A. course      

B. cinema       

C. conversation       

D. computer

Question 5: 

A. insect       

B. lose       

C. useful       

D. tourism

Question 6: 

A. bridge       

B. engineer       

C. finger       

D. manage

Question 7: 

A. architecture       

B. chain       

C. channel       

D. chicken

Đáp án:

1. B 2. A 3. B 4. B 5. A 6. C 7. A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Vocabulary and Grammar

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: We kept in _______for a while after college.

A. touch       

B. pay

C. well       

D. chose

Question 2: Gavin_______ the idea of dividing the rooms in half.

A. get on with       

B. pave the way

C. keep an eye on       

D. come up with

Question 3: I’m trying to_______ the amount of sugar I eat.

A. cut down on       

B. bear out

C. bring in       

D. team up with

Question 4: The waste water from bath, showers, sinks and_______, and rainwater can be collected in a tank.

A. linguistic      

B. official

C. dishwasher      

D. operate

Question 5: The_______ of living here, of course, is that it is expensive.

A. glorious       

B. athletic

C. strategy       

D. downside

Question 6: I_______ George on my way home.

A. dropped in on       

B. gear up for

C. pair up with       

D. look back on

Question 7: He_______ of the race after two laps.

A. cut down       

B. brang up

C. held on       

D. dropped out

Question 8: The book offers a_______ glimpse of the lives of the rich and famous.

A. dismayed       

B. fascinating

C. disprite       

D. tropical

Question 9: I suppose I could_______ the ironing while I'm waiting.

A. talk over       

B. leave out

C. get on with       

D. put forward

Question 10: He president has failed to_______ the two most important social issues of our time.

A. dress up       

B. stand for

C. keep up       

D. come to grips with

Đáp án:

1. A 2. D 3. A 4. C 5. D 6. A 7. D 8. B 9. C 10. D

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Reading

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

Choosing a career may be one of the hardest jobs you ever have, and it must be done with care. View a career as an opportunity to do something you love, not simply as a way to earn a living. Investing the time and effort to thoroughly explore your options can mean the difference between finding a stimulating and rewarding career and move from job to unsatisfying job in an attempt to find the right one. Work influences virtually every aspect of your life, from your choice of friends to where you live. Here are just a few of the factors to consider.

Deciding what matters most to you is essential to making the right decision. You may want to begin by assessing your likes, dislikes, strengths, and weaknesses. Think about the classes, hobbies, and surroundings that you find most appealing. Ask yourself questions, such as “Would you like to travel? Do you want to work with children? Are you more suited to solitary or cooperative work?” There are no right or wrong answers; only you know what is important to you. Determine which job features you require, which ones you would prefer, and which ones you cannot accept. Then rank them in order of importance to you.

Question 1: Choosing a career may be one of the easily jobs you ever have, and it must be done with care.

A. True             

B. False

Question 2: Investing the time and effort to thoroughly explore your options can mean the difference between finding a stimulating

A. True             

B. False

Question 3: You may want to begin by assessing your likes, dislikes, strengths, and weaknesses

A. True             

B. False

Question 4: Think about the classes, hobbies, and surroundings that you find most hatest

A. True             

B. False

Question 5: Then rank them in order of importance to you

A. True             

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

What do you do well? What do you enjoy doing? Your answers to these two questions will help you identify your (6) _____. An employer will consider you seriously for a spot when you can show them that you know who you are, what you can offer and which you have studied. Sometimes it is difficult to know what your weaknesses are. Clearly not everyone is equally good (7)_____ everything. You may need to improve yourself and so (8) _____ courses in that field could turn a weakness into strength. You will need to (9) _____ some time on your self-assessment. Your honesty and the desire for self-improvement will lead to (10) _____ in getting the right job. Explore the following seven areas to start to get to know yourself: your aptitude, your skills, your personality, the level of responsibility you feel comfortable with, your interests and your needs.

Question 6: 

A. strong        

B. strength        

C. strengthen        

D. strengthened

Question 7: 

A. upon        

B. in        

C. at        

D. for

Question 8: 

A. meeting        

B. taking        

C. choosing        

D. interviewing

Question 9: 

A. use        

B. make        

C. lose        

D. spend

Question 10:

A. success        

B. successful        

C. successfully        

D. succeed

Đáp án:

1. B 2. A 3. A 4. B 5. A 6. B 7. C 8. B 9. D 10. A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 9: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: They have no money are forced to live on_________.

A. fund       

B. savings

C. charity       

D. donation

Question 2: This scheme could be_________ for people on low incomes.

A. advantage       

B. advantaged

C. advantageous      

D. disadvantagaes

Question 3: I can_________ the house being messy, but I hate it if it's not clean.

A. come about       

B. check in

C. put up with       

D. call off

Question 4: Textbook writing can be an intellectually and financially_________ activity.

A. rewarding       

B. occupation

C. conical       

D. demand

Question 5: That ladder doesn't look very_________ to me.

A. national       

B. factory

C. election       

D. secure

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: late/go/now/home/should/you/ it’s/and

A. It’s you should go late and home now.

B. It’s late you and should go home now.

C. It’s late and you should go home now.

D. It’s should go home and you late now

Question 7: give/the present/tomorrow/we/him/will

A. Tomorrow we will give him the present.

B. We will tomorrow give hime present the.

C. Tomorrow we give will hime the present.

D. Tomorrow we will give the present him.

Question 8: have/at the station/her/we/just met

A. We just have met her at the station.

B. We have just met her at the station.

C. We have met just her at the station.

D. We have just her met at the station.

Question 9: he/unhealthy/was/last week/./he/in hospital/looks

A. He looks in hospital. He was unhealthy last week.

B. He unhealthy. He was looks in hospital last week.

C. He looks unhealthy. He was in hospital last week.

D. He looks unhealhy.He was hospital in last week.

Question 10: weeks/in France/spend/I/will/next year/my holiday/for two

A. Next year I spend will my holiday in France for 2 weeks.

B. Next year I will spend in France my holiday for 2 weeks.

C. Next year I will spend for 2 weeks my holiday in France.

D. Next year I will spend my holiday in France for 2 weeks.

Đáp án:

1. C 2. C 3. C 4. A 5. D 6. C 7. A 8. B 9. C 10. D

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 9: Choosing a career có đáp án file Word, pdf hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
1 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status