Logo

5 Bộ đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh năm 2020 có đáp án

5 Bộ đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 7 học kì 1 năm 2020 có lời giải chi tiết. Nhằm giúp học sinh ôn tập, tổng hợp lại kiến thức đã học trong chương trình, rèn luyện các kĩ năng làm các dạng đề thi khác nhau và quản lí thời gian làm bài hiệu quả
-/-
0 lượt đánh giá
Chia sẻ qua

Lời giải chi tiết 5 bộ đề thi học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm 2020, được chúng tôi biên soạn từ đội ngũ chuyên gia giàu kinh nghiệm chia sẻ, miễn phí. Nhằm giúp các em tham khảo, ôn tập và giải các dạng đề thi khác nhau để đạt kết quả cao trong kì thi sắp tới. Mời các em tham khảo bài viết dưới đây.

1. Đề thi Tiếng Anh học kì 1 lớp 7 - Đề số 1

1.1. Listen and fill in the blanks with the correct words.

I am a student. So I spend the day in a (1) _________ way. I get up from bed (2) _________ in the morning. First, I do my morning (3) _________ I wash my face and (4) _________ my teeth. I take great care of my teeth, because bad teeth are a sign of bad (5) _________. Then I take a little (6) _________ exercise. After taking exercise, I go out for a walk in the open (7) _________. There I breathe (8) _________ morning air. My mind and body are both (9) _________ . Then I return home. I say my short (10) _________.

1.2. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

Question 11.

A. come                       B. money       C. notebook           D. Monday

Question 12.

A. couple           B. though              C. soul           D. elbow

Question 13.

A. seven         B. vowel               C. very                  D. foot

1.3. Choose the odd one out.

Question 14.

A. friend                  B. parent                C. uncle               D. aunt

Question 15.

A. small          B. big              C. old            D. meet

Question 16.

A. school        B. classmate            C. theater                D. market

1.4. Choose A, B, C or D that best completes the sentences or substitutes for the underlined word or phrase.

Question 17. Do volunteers often spend time helping other people in ___________, orphanages or homes for the aged.

A. capitals              B. markets             C. schools              D. hospitals

Question 18. we are helping the poor people in the remote areas.

A. faraway            B. nearby            C. small          D. difficult

Question 19. During summer vacations, we teach children in ___________ areas how to read and write.

A. mountain             B. urban                   C. mountainous               D. suburb

Question 20. What kind of ___________ work are you participating in?

A. voluntarily          B. volunteer         C. voluntary       D. volunteerism

Question 21. People who are not in good health are ___________ people.

A. elderly            B. homeless           C. rich           D. sick

Question 22. I was absent ___________ class yesterday.

A. in                    B. of                 C. from                D. at

Question 23. He was delighted ___________ the present you gave him.

A. in           B. to            C. for           D. with

Question 24. It is very kind ___________ you to help them.

A. of          B. in             C. about              D. to

Question 25. It is difficult ___________ handicapped children to study with other children.

A. to            B. for             C. on                D. from

Question 26. I'm very grateful ___________ her for her help.

A. on                 B. of              C. about               D. to

1.5. Read the text and choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps.

Earthwatch 

Have you ever wanted to do something different? Five years ago, Will Slade read about (27) ______ organization called Earthwatch. Earthwatch finds volunteers (28) ______ expeditions (29) ______ and explore different parts of the world.

Will decided (30) ______ an expedition to study elephants in Africa. "I wasn't sure about it before I went." say Will. "But in fact, I really enjoyed every minute of the expedition. We slept (31) ______ tents and we cooked our own food, but it was the great (32) ______ elephants and all the other animals there". "I've (33) ______ all the expeditions, and I have seen some fantastic places. How (34) ______ people have slept (35) ______ a beach, climbed a mountain, or see a whale? This world is such a beautiful place, but it's disappearing fast. We have to learn more (36) ______ it if we are going to save it."

Question 27.

A. a              B. the                C. an            D. some

Question 28.

A. to             B. for         C. at            D. on

Question 29.

A. studying            B. studied         C. study         D. to study

Question 30.

A. to join                 B. join             C. joining                D. joined

Question 31.

A. on              B. in              C. at                D. under

Question 32.

A. see                B. saw             C. seeing                D. to see

Question 33.

A. enjoyed               B. enjoy            C. enjoying            D. to enjoy

Question 34.

A. much           B. far            C. many              D. long

Question 35.

A. in            B. on              C. to             D. above

Question 36.

A. at               B. in              C. of        D. about

1.6. Choose the best sentence that can be made from the cues given.

Question 37. I / not / visited / museum / three months.

A. I haven't visited the museum three months ago.

B. I haven't visited the museum for three months.

C. I didn't visited the museum for three months.

D. I haven't visited the museum three months ago.

Question 38. Ms Linda / beautiful photos / few days ago.

A. Ms Linda took many beautiful photos a few days ago.

B. Ms Linda took much beautiful photos a few days ago.

C. Ms Linda took many beautiful photos few days ago.

D. Ms Linda took much beautiful photos few days ago.

Question 39. The students / arrived / because / traffic jam.

A. The students arrived late because the traffic jam.

B. The students arrived late because of the traffic jam.

C. The students arrived lately because the traffic jam.

D. The students arrived lately because of the traffic jam.

Question 40. I / eat / fruits / because / they / green.

A. I can't eat these fruits because of they are green.

B. I can't eat this fruits because of they are green.

C. I can't eat these fruits because they are green.

D. I can't eat this fruits because they are green.

2. Đáp án đề số 1

1. simple         2. Early      3. Duties         4. Brush          5. health

6. physical     7. Field      8. Pure          9. Refreshed         10. Prayer

11-C    12-A    13-D    14-A    15-D   16-B     17-D      18-A     19-C      20-C

 21-D    22-C    23-D   24-A     25-B    26-D    27-C     28-B     29-D      30-A

31-B     32-D    33-A    34-C    35-B     35-D    37-B     38-A     39-B      40-C

3. Đề thi học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 - Đề 2

Các em CLICK vào file tải bên dưới để xem full mã đề thi học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 - Đề số 2

-------------------------------------

→ Link tải miễn phí 5 bộ đề thi Tiếng Anh lớp 7 HK 1 2020:

Ngoài nội dung trên, các em xem và tham khảo thêm các môn học khác được chia theo từng khối lớp tại chuyên trang của chúng tôi.

Chia sẻ bởi:Trang Trang
Đánh giá bài viết
Chia sẻ qua

CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM

Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội

Fanpage:

Tailieu.com
DMCA.com Protection Status
All content Copyright © 2020 Tailieu.com