Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 7: Artificial intelligence có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 7: Artificial intelligence có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
0 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Artificial intelligence có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Artificial intelligence

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Phonetics and Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1:

A. activate

B. donation

C. amazing

D. preparation

Question 2:

A. spammed

B. automated

C. preferred

D. lessened

Question 3:

A. scream

B. class

C. science

D. resurrect

Question 4:

A. faraway

B. education

C. straight

D. shade

Question 5:

A. malfuntion

B. among

C. charity

D. gratidute

Question 6:

A. emerge

B. learn

C. collect

D. exterminate

Question 7:

A. navigation

B. guarantee

C. diligence

D. gamble

Choose the letter A, B, C or D the word that has different stress pattern from others.

Question 8:

A. incredible

B. mainstay

C. student

D. program

Question 9:

A. opportunity

B. academic

C. competitive

D.intervention

Question 10:

A. algorithm

B. discourage

C. transform

D. inspire

Đáp án:

1 - A 2 - B 3 - D 4 - A 5 - B 6 - C 7 - C  
8 - A 9 - C 10 - A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Vocabulary and Grammar

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Installing is firewall is one method of trying to protect against_______.

A hackers

B. thiefs

C. robbers

D. crooks

Question 2: This factory was capable of producing an _______ 100 cars per hour

A. believe

B. expensive

C. advise

D. incredible

Question 3: The problem of_______ in big cities, which stems from uncontrolled migration from rural areas.

A. overpopulation

B. decrease

C. increase

D. growth

Question 4: The _______ by UN troops prevented fighting from breaking out.

A. participant

B. intervention

C. joiner

D. contestant

Question 5: He had a new heart valve _______.

A. added

B. supplanted

C.improved

D. implanted

Question 6: An emergency like this _______ some pretty drastic action.

A. calls in

B. calls off

C. calls for

D. calls up

Question 7: He was barely _______ of writing his own name.

A. able

B. capable

C. enable

D. talented

Question 8: Her_______ was so strong that it brought tears to her eyes.

A. emotion

B. emotional

C. emotionalism

D.emotionally

Question 9: This progamme is used to_______ the new generation robots.

A. activity

B. activation

C. activate

D. activator

Question 10: In military, A.I. robots are used to _______ dangerous environments containing explosives or contaminated by nuclear weapons.

A. explore

B.fix

C. change

D. borrow

Đáp án:

1 - A 2 - D 3 - A 4 - B 5 - D
6 - C 7 - B 8 - A 9 - C 10 - A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Reading

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

Autonomous weapons are artificial intelligence systems that are programmed to kill. In the hands of the wrong person, these weapons could easily cause mass casualties. Moreover, an AI arms race could inadvertently lead to an AI war that also results in mass casualties. To avoid being thwarted by the enemy, these weapons would be designed to be extremely difficult to simply “turn off,” so humans could plausibly lose control of such a situation. This risk is one that’s present even with narrow AI, but grows as levels of AI intelligence and autonomy increase.

Question 1: Autonomous weapons are natural intelligence systems that are programmed to kill

A. True

B. False

Question 2: An AI arms race could inadvertently lead to an AI war

A. True

B. False

Question 3: These weapons would be designed to be extremely complicated

A. True

B. False

Question 4: An AI arm also causes in minor casualties.

A. True

B. False

Question 5: This risk is one that’s present even with narrow AI, but grows as levels of AI intelligence.

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

It may be that media have made the AI safety debate seem more (6)_______than it really is. After all, fear sells, and articles using out-of-context quotes to (7) _______ imminent doom can generate more clicks than nuanced and balanced ones. (8) _______, two people who only know about each other’ s positions from media quotes are likely (9)_______ think they disagree more than they really do. For example, a techno-skeptic who only read about Bill Gates’ s position in a British tabloid may mistakenly think Gates believes super intelligence to be imminent. Similarly, someone in the beneficial-AI movement (10) _______ who knows nothing about Andrew Ng’s position except his quote about overpopulation on Mars may mistakenly think he doesn’t care about AI safety, whereas in fact, he does. The crux is simply that because Ng’s timeline estimates are longer, he naturally tends to prioritize short-term AI challenges over long-term ones.

Question 6: A. conversational B. controversial C. conversantly D. controversy
Question 7: A. proclaim B. abolish C. repeal D. decrease
Question 8: A.However B. As a result C. Therefor D. Before
Question 9: A. at B. off C. to D. with
Question 10: A. which B. when C. what D. who

Đáp án:

1 - B 2 - A 3 - A 4 - B 5 - A
6 - B 7 - A 8 - B 9 - B 10 - D

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 7: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: Today there are a lot of career_______ for school leavers to choose between.

A. options

B. findings

C. choices

D. business

Question 2: If you have_______ job experience, it will be an advantage when applying for a job.

A. tailor

B. relevant

C. style

D. measure

Question 3: A beauty salon___________ in hair and beauty treatment is looking for part-time shop assistants.

A. special

B. specially

C. specialism

D. specialising

Question 4: Being friendly and easy to talk to, he is seen as a/an ________ manager.

A. fastidious

B. approachable

C. complaisant

D. easy

Question 5: You can ________ tasks when you deal with the most important task first.

A. ignore

B. overlook

C. disregard

D. prioritise

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: China does not/ ban/ these weapons/which/ has raised/want to/ questions about its/ exact position.

A. China does not ban the weapons, which has raised question about its want to exact position.

B. China does not the weapons want to ban, which has raised exact position question about its.

C. China does not question about its these weapons want to ban, which has raised exact position.

D. China does not want to ban the development of these weapons, which has raised questions about its exact position.

Question 7: Scientists and tech companies/ to prevent/ these weapons/ have a responsibility / from becoming reality/ also.

A. Scientists and tech companies to prevent these weapons also from becoming reality have a responsibility.

B. Scientists and tech companies also have a responsibility to prevent these weapons from becoming reality.

C. Scientists and tech companies have a responsibility from becoming reality to prevent the weapons also.

D. Scientists and tech companies from becoming reality also have a responsibility to prevent these weapons

Question 8: We/stopping/ the development of/ have /a role to/Killer Robots/play in.

A. We play in the development of Killer Robots have a role to stopping.

B. We stopping the development of Killer Robots play in have a role to.

C. We have a role to play in stopping the development of Killer Robots.

D. We stopping have a role to play in the development of Killer Robots.

Question 9: The government/ to help/two new/ has developed/ initiatives/ bridge this gap.

A. The government has developed two new initiatives to help bridge this gap.

B. The government has developed to help bridge this gap two new initiatives.

C. The government to help bridge this gap has developed two new initiatives.

D. The government has develope initiatives two new to help bridge this gap.

Question 10: There are/ number of/ defense/ a / collaborations / between / and / academic institutions/ growing/ in China.

A. There are number of a academic institutions defense a collaborations between growing in China.

B. There are number of growing collaborations between defense and a academic institutions in China.

C. There are growing number of a collaborations defense between and academic institutions in China

D. There are a growing number of collaborations between defense and academic institutions in China.

Đáp án:

1 - A 2 - B 3 - D 4 - B 5 - D
6 - D 7 - B 8 - C 9 - A 10 - D

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 7: Artificial intelligence có đáp án file Word, pdf hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
0 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status