Logo

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 8: The world of work có đáp án

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 8: The world of work có đáp án, hỗ trợ các em rèn các kỹ năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing.
5.0
0 lượt đánh giá

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: The world of work có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: The world of work

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: Phonetics and Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1:

A. pools

B. trucks

C. umbrellas

D. workers

Question 2:

A. muddy

B. punctual

C. studious

D. culture

Question 3:

A. right

B. private

C. communist

D. minority

Question 4:

A. repeat

B. scene

C. cede

D. complete

Question 5:

A.message

B. shortage

C. luggage

D. capacity

Question 6:

A. middle

B. mile

C. kind

D. time

Question 7:

A. castle

B. carrot

C. cycling

D. company

Choose the letter A, B, C or D the word that has different stress pattern from others.

Question 8:

A. nobody

B. designer

C. relative

D. strawberry

Question 9:

A. agency

B. follower

C. magazine

D. challenger

Question 10:

A. academic

B. edition

C. deposit

D. effective

Đáp án:

1 - B 2 - C 3 - C 4 - A 5 - D 6 - A 7 - C  
8 - B 9 - C 10 - A

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: Vocabulary and Grammar

Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

Question 1. The host asked her ____ tea or coffee.

A. whether she liked

B. that she liked

C. if she likes

D. whether she like

Question 2. My friend asked me who ____ the piano in the sitting room.

A. was playing

B. plays

C. is playing

D. has played

Question 3. The teacher told his students ____ laughing.

A. would stop

B. to stop

C. stop

D. stopped

Question 4. Mary asked me ____.

A. whether I would watch the football match on TV the day before.

B. whether I watched the football match on TV the day before.

C. If I had watch the football match on TV the day before.

D. whether I had watched the football match on TV the day before.

Question 5. He asked ____ him some money.

A. her to lend

B. her lending

C. she has lent

D. she lends

Question 6. Jennifer asked me where ____ the week before.

A. had I gone

B. did I go

C. I had gone

D. was I going

Question 7. Tom asked me ____.

A. if was I having a good time last year

B. whether I had had a good time the year before

C. if would I have a good time the year before

D. whether I have had a good time the year before

Question 8. Do you know where ____?

A. he lives

B. did he live

C. does he live

D. he live

Question 9. ____ receive an average of 60 applicants for every advertisement for a low- skilled job, and 20 for every skilled job.

A. Employment

B. Employees

C. Employers

D. The employed

Question 10. Most job interviews today ____ more than just a casual conversation with the hiring manager to see if someone is qualified for the job.

A. indicate

B. include

C. contain

D. involve

Đáp án:

1 - A; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - A; 6 - C; 7 - B; 8 - A; 9 - C; 10 - D;

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: Reading

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

Becoming a nurse practitioner requires a master’s degree in nursing and certification. With an aging population, the demand for healthcare is expected to double over the next decade. Physician assistants have climbed up to number 2 in the best jobs in America. They conduct physical exams, prescribe medicine, and treat illnesses. What does a physician assistant make? A physician assistant averages $92,000 per year and job growth is expected to rise a remarkable 39%.

Question 1: Becoming a nurse practitioner requires a master’s degree.

A. True

B. False

Question 2: The demand for healthcare is expected to three times over the next decade.

A. True

B. False

Question 3: Physician assistants have climbed up to number 3 in the best jobs in America.

A. True

B. False

Question 4: A physician assistant averages $92,000 per year

A. True

B. False

Question 5: Job growth is expected to rise a remarkable 38%.

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

How would you like(6) _______work in the fast-growing tech sector? Information technology is the #1 field in(7)_______ of expected job growth over the next decade,(8) _______makes systems engineers among the most highly sought after professionals today. The average salary for a systems engineer is $87,100, and the career field is expected to grow 45% over the next 10 years. To become a systems engineer, you need a bachelor’s(9)_______in engineering.

Software architects have taken the title as the best job in the country with job growth of 34% and an average annual salary of $119,000 per year. These innovative engineering professionals are responsible for(10)_______ to analyze and store data.

Question 6: A. to B. with C. at D. up
Question 7: A. view B. side C. terms D. resean
Question 8: A. who B. whom C. which D. what
Question 9: A. certificate B. degree C. diploma D. qualification
Question 10: A. helped B. helps C. helpes D. helping

Đáp án:

1 - A 2 - B 3 - B 4 - A 5 - B
6 - A 7 - C 8 - C 9 - B 10 - D

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 12 Unit 8: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1: An only child often creates an_______ friend to play with.

A. imagine

B. imaginary

C. imaginable

D. imaginative

Question 2: He was a very outgoing_______ and makes friends very easily.

A. person

B. personal

C. personage

D. personality

Question 3: Their company has just won the _______ dealership for Rolls-Royce.

A. dealership

B. complaint

C. fuss

D. interest

Question 4: The novels is based on his_______ in the war.

A. attitudes

B. images

C. situations

D. experiences

Question 5: He rose from his chair and_______ her warmly.

A. protected

B. repalced

C. embraced

D. appreciated

Rearrange the sentences to make meaningful sentences

Question 6: She/ to/ going/ the library / to / at home / staying / prefers.

A. She prefers going to the library to staying at home.

B. She staying to at home prefers going to the library.

C. She to prefers staying the library going to at home.

D. She prefers to going the library staying to at home.

Question 7: The team captain/ for / the referee / blamed / their loss / in the last / game.

A. The team captain in the last game blamed the referee for their loss.

B. The team captain blamed their loss in the last game for the referee.

C. The team captain game in the last their loss blamed the referee for.

D. The team captain blamed the referee for their loss in the last game.

Question 8: It/ that / Vietnamese / surprised / me / was / what / he liked /most.

A. It liked me that Vietnamese food was what he surprised most.

B. It surprised me that Vietnamese food was what he liked most.

C. It surprised me what Vietnamese food was that he liked most.

D. It surprised me what Vietnamese food was that most he liked.

Question 9: Martin / his flight / because / missed / he / had not / informed / been / of / in flight schedule / the change.

A. Martin had not been his flight because he missed informed of the change in flight schedule.

B. Martin had been not been his flight because he missed informed of the change in flight schedule.

C. Martin missed his flight because he had not been informed of the change in flight schedule.

D. Martin not missed his flight because he had been informed of the change in flight schedule.

Question 10: If I/ would/ not / were/ you/ to wirte/choose / about /sensitive/ such a/ topic.

A. If I would you, I were not choose to write about such a sensitive topic.

B. If I were not choose you, I would to write about such a sensitive topic.

C. If I were you, I would not choose to write about such a topic sensitive.

D. If I were you, I would not choose to write about such a sensitive topic.

Đáp án:

1 - B 2 - D 3 - A 4 - D 5 - C
6 - A 7 - D 8 - B 9 - C 10 - D

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 8: The world of work có đáp án file Word, pdf hoàn toàn miễn phí!

Đánh giá bài viết
5.0
0 lượt đánh giá
CÔNG TY CỔ PHẦN TRUYỀN THÔNG HDC VIỆT NAM
Tầng 3, toà nhà S3, Vinhomes Skylake, đường Phạm Hùng, quận Nam Từ Liêm, Hà Nội
Copyright © 2020 Tailieu.com
DMCA.com Protection Status